El futur del Drac Novell

El 12 i 13 d enovembre d’aquest 2009 es va celebrar, a la Universitat Pompeu Fabra, el Drac Novell, que és un festival de publicitat en el qual hi participen estudiants de publicitat de tot el món. Aquest festival l’organitza l’Associació Empresarial de Publicitat, amb la intenció de fer una aposta per les noves generacions de publicitaris i apropar-los al món empresarial.

Em va agradar molt l’entrega de premis, perquè moltes de les obres premiades em van semblar molt bones. Però en aquell moment vaig pensar que el futur de la pulicitat no estava en les gràfiques, anuncis de TV o falques de ràdio sinó en els nous mitjans i sobretot Internet.

No es contempla encara, en aquest festival, la importància d’Internet en la publicitat actual , però estic seguríssima que en un futur molt proper això canviarà com està canviant la realitat publicitària d’arreu del món. Veurem una entrega de premis plena de webs 2.0, blogs, animacions... a més de peces de mitjans més tradicionals. I és que en el futur de la publicitat hi juga un paper importantíssim Internet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario