On-lineavidad

Ja arriba Nadal! Queda menys d’un mes i la ciutat ja brilla. Els carrers més comercials encara estan més plens de gent que fa les compres nadalenques i comença a respirar-se aquest ambient de germanor que a molts agrada i però a molts altres desespera.

El Nadal s’ha convertit, per molts, en una obligació, un moment pel que s’ha passar i ningú se’n salva. Suposo que és per això que ha augmentat notòriament el nombre de compres online. Cada vegada més hi ha més gent que compra els regals per Internet, estalviant-se cues i temps. A més, ha augmentat també el nombre de consultes sobre què regalar, perquè se’ns acaben les idees… Hi ha molts fòrums on pots trobar regals per ell, per ella, per un pressupost concret, per temes… la facilitat és molt gran. I no només es busquen idees sinó també trobar la botiga on encara queda algun ejemplar d’un regal concret que volem comprar i que s’ha agotat a tot arreu. També s’ha accentuat l’enviament de felicitacions nadalenques via mail. Aquestes són cada vegada més creatives i a més suposen un gran estalvi econòmic, ambdos factors han fet també que les postals virtuals hagin substituit les felicitacions convencionals.

Sembla que Internet s’ha convertit, per molts, en la solució ideal per passar de manera més amena el Nadal. Clar que Intrnet encara no és capaç d’anar als dinars familiars per nosaltres, però realment, què seria del Nadal sense les persones? Un Nadal completament virtual ja no seria un Nadal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario